Gravidmassage

Gravidmassage er en blid, afslappende massage, som er den mest hensigtsmæssige form for massage, når du er gravid – både for dig som vordende mor og dit kommende barn. Dette skyldes bl.a., at der ved denne type massage, i modsætning til en fysiurgisk massage, ikke frigives for mange affaldsstoffer til din gravide krop, der i forvejen er på overarbejde. Derimod frigives der store mængder oxytocin (kærlighedshormon), som har positiv indvirkning på både dig og dit barn, og som direkte kan virke fødselsmodnende til sidst i graviditeten.

Massagen, som kan gives gennem hele graviditeten, udføres på en specialdesignet briks, der bl.a. muliggøre at du kan ligge på maven.

Gravidmassage tilbydes som udgangspunkt kun i vores behandlingslokale i klinikfællesskabet Family Zoo på Østerbro.

Der er afsat 60 minutter til en gravidmassage - alt inklusivt.

Efterfødselsmassage

Jordemodertids efterfødselsmassage har til formål at give dig velvære, afslapning og lindring.

Vi ved, at tiden efter fødslen for mange er fantastisk, men det er også en tid, hvor der tæres på ens fysiske og psykiske ressourcer. Derfor er det vigtig, at du plejer dig selv, da dit velbefindende og overskud spiller en vigtig rolle for dig og dit barn.

Efterfødselsmassagen tilbydes som udgangspunkt kun i vores behandlingslokale i klinikfællesskabet Family Zoo på Østerbro, hvor der er fine puslefaciliteter og plads til barnevogne.

Der er afsat 60 minutter til en efterfødselsmassage - alt inklusivt.

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs vore Betingelser og persondata

Acceptér

Book tid Til top

Book din tid her