Fødselsforberedelse

Fødselsforberedelse ligger mange vordende forældre på sinde. For hvordan forbereder man sig egentlig bedst på en så stor og skelsættende begivenhed som fødslen?

Afhængigt af jeres behov, tilbyder vi to typer af fødselsforberedelse: forberedelse på hold med op til 10 par eller fødselsforberedelse for ét enkelt par. 

Vi anbefaler, at I deltager i fødselsforberedelse imellem graviditetsuge 32-37.

FødselsFARberedelse på hold

Jordemodertids FødselsFARberedelse er strikket sammen således, at I vil blive klædt godt på til den sidste del af graviditeten, til fødslen og til den tidlige barselstid.

Til Jordemodertids fødselsforberedelse på hold, har vi ekstra fokus på den gravides måske vigtigste medspiller i graviditeten - nemlig FAR. Vi synes det er på tide, at det er far, der soler sig i lidt specielt tilrettelagt information og undervisning. Derfor har vi udviklet konceptet FødselsFARberedelse. Vi vil give dig, kære kommende far, redskaber til at få overblik når ve-showet er startet, og give dig information om, hvordan du bedst hjælper din partner igennem fødslens forskellige faser. Er du nysgerrig på hvordan også en mands krop ændrer sig (ikke dad-bod, nej), når han bliver far, og hvordan fars rolle efter fødslen kunne tænkes at blive, så kom med.

FødselsFARberedelse er forberedelse til fødslen i klassisk forstand, men med fokus på hvordan far på bedste vis, kan støtte den fødende kvinde, når vearbejdet kalder. 
Dagen igennem har vi stort fokus på håndtering af veer, hvilke redskaber til at tackle vesmerter I selv kan tage i brug - uanset fødslens forløb. Vi introducerer jer for mental mestring af veerne, overblik over hvad der gør ondt og hvorfor, og giver jer indblik i hvordan kroppen selv "hjælper til" med håndtering af vesmerter.

I vil derudover blive klogere på emner som fødslens start, faser og forløb, jordemoderens arbejde og partners rolle under fødslen, om tiden lige efter fødslen og det nyfødte barn, om smertelindringsmuligheder og mulige komplikationer under fødslen. I vil bl.a. lære om nyttige fødestillinger, om hjemme-modning med akupressur, dannelse af en ny familie og almindelige tanker og bekymringer i den forbindelse.

Undervisningen vil bestå af en blanding af teori og lang række konkrete fysiske øvelser med bl.a. rebozo- og berørings teknikker, vejrtrækningsøvelser og afspænding. Og frygt ej, I skal ikke puste i rundkreds en hel dag, men I får en jordemoders bedste tips og tricks til smertehåndtering samt til at fremme den spontane fødsel.

Jordemodertid tilbyder fødselsforberedelse på små hold for op til 10 par i den dejlige sal i klinikfællesskabet Family Zoo på Østerbro. Vores fødselsforberedelse er planlagt til én undervisningsgang en søndag fra kl. 10-17.

Der vil naturligvis være fuld forplejning hele dagen.

Med kurset følger kompendium og lydfiler til hjemmetræning.

Hos os er Ammeforberedelse på hold være inkluderet i prisen for FødselsFARberedelse for mor. Såfremt den kommende far også ønsker at deltage, opkræves +200 kr. Skriv da i notatfeltet ved booking at din partner ønsker at deltage.

Nedenfor kan du se hvilke datoer vi afholder FødselsFARberedelse (FF) med tilhørende Ammeforberedelse (AF):
FF d. 23/2-2020 + AF d. 2/3-2020 (ledige pladser)
FF d. 22/3-2020 + AF d. 27/3-2020 (ledige pladser)
FF d. 19/4-2020 + AF d. 24/4-2020 (ledige pladser)
FF d. 17/5-2020 + AF d. 29/5-2020 (ledige pladser)

I booker jeres plads under "events" i bookingmodulet, og I tilsendes først en faktura efter endt FødselsFARberedelse.

Hvis ikke I kan komme til AF den dato, der hører til FødselsFARberedelsen, så kan I altid høre os ad om der er plads på et af de andre hold.

Fødselsforberedelse for ét enkelt par

Jordemodertid tilbyder individuel fødselsforberedelse for dig og din partner, hjemme hos jer eller i vores behandlingslokale i klinikfællesskabet Family Zoo på Østerbro.

Fødselsforberedelsen vil informere jer om fødslens start, fødslens faser og forløb, om jordemoderens arbejde og partnerens rolle under fødslen, om tiden lige efter fødslen og det nyfødte barn, om smertelindringsmuligheder og mulige komplikationer under fødslen.

Fødselsforberedelsen vil være en blanding af faktuel undervisning og konkrete fysiske øvelser i form af bl.a. vejtrækningsøvelser, fødestillinger, rebozo, massage og akupressur.

Der er afsat 4,5 time til individuel fødselsforberedelse af én undervisningsgang. Der er mulighed for tilkøb af længere tid efter behov.

Med kurset følger kompendium og lydfiler til hjemmetræning.

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs vore Betingelser og persondata

Acceptér

Book tid Til top

Book din tid her