Akupunktur

Hos Jordemodertid tilbyder vi både akupunktur til lindring af de mest almindelige graviditetsgener samt fødselsmodnende akupunktur.

Akupunktur gør sjældent ondt at få anlagt, men det er normalt, at man mærker en prikkende eller snurrende fornemmelse af aktivitet omkring indstiksstedet. Metoden er sikker og med få og ufarlige bivirkninger i de områder, vi stikker i.

Læs mere om akupunktur her.

Modnende akupunktur

Modnende akupunktur kan nedsætte risikoen for en medicinsk igangsættelse af fødslen, da behandlingen kan være med til at afkorte og åbne livmoderhalsen.

For at opnå bedst mulig effekt anbefaler vi, at du fra graviditetsuge 37+0 til 40+0 modtager en ugentlig behandling. Efter din terminsdato anbefaler vi to ugentlige behandlinger, som med fordel kan kombineres med en hindeløsning, da dette yderligere øger chancen for at gå spontant i fødsel.

Behandlingen kan foregå hjemme hos dig selv eller i vores behandlingslokale i klinikfællesskabet Family Zoo på Østerbro.

Forud for den modnende akupunkturbehandling foretager vi altid en udvendig undersøgelse af din mave, hvor barnets vægt og lejring vurderes, og vi lytter til barnets hjerterytme.

Der er afsat 45 minutter til behandlingen.

Akupunktur mod graviditetsgener

Mange oplever gener i løbet af deres graviditet. Hos Jordemodertid tilbyder vi akupunktur til lindring af en række af disse gener:

  • Smerter i lænden og/eller bækkenet
  • Kvalme og opkastning
  • Væske i kroppen (ødemer)
  • Karpaltunnelsyndrom (smerter og/eller føleforstyrrelser i hænder og fingre)
  • Uro i benene
  • Anspændthed, ængstelse eller søvnproblemer

Behandlingen kan foregå hjemme hos dig selv eller i vores behandlingslokale i klinikfællesskabet Family Zoo på Østerbro.

Forud for akupunkturbehandlingen foretager vi altid en udvendig undersøgelse af din mave, hvor barnets vægt og lejring vurderes, og vi lytter til barnets hjerterytme (fra graviditetsuge 16+0). 

Der er afsat 45 minutter til behandlingen.

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs vore Betingelser og persondata

Acceptér

Book tid Til top

Book din tid her