Ammeforberedelse

Hos Jordemodertid tilbyder vi ammeforberedelse, både som holdundervisning og som individuelle sessioner, der enten kan finde sted i vores behandlingslokale hos Maven og Mig på Nørrebro eller hjemme hos jer.

Som kommende forældre gør man sig ofte mange tanker om barnet i maven og den forestående fødsel, men mange overser det faktum, at amning kan være udfordrende og (tids-)krævende. Til tider kræver amning stor beslutsomhed og dedikation for at kunne lykkes, og helt uventet for mange er amning ikke blot en baby-haps-på-bryst-færdig-situation. Amning kan volde en række uforudsete komplikationer og kræver øvelse, masser af tålmodighed, ro, opbakning og ikke mindst viden og vejledning at komme til at mestre.

Ammeforberedelse på små hold

Jordemodertids ammeforberedelse har fokus på, hvordan I skaber optimale rammer for en god ammeetablering, på barnets sutteteknik samt forskellige ammestillinger. Desuden taler vi om ammehyppighed og -længde, for lidt eller for meget mælk, samt de mest almindelige ammeudfordringer og -komplikationer.

Vores ammeforberedelse på hold er tiltænkt førstegangsfødende samt flergangsfødende med tidligere dårlige ammeforløb. For at sikre et intimt og trygt rum er ammeforberedelse på hold udelukkende for de gravide. Vi ønsker at skabe mulighed for, at I kan tale frit og dele deres tanker, frygt ej - vi har strikkede stunt-bryster til formålet, så vi ikke behøver bede om at se den ægte vare.

Ammeforberedelsen på hold finder sted i salen hos Maven og Mig på Nørrebro, hvor der er plads til max. 12 gravide pr. hold.

Vi anbefaler, at du deltager i kurset fra graviditetsuge 32+0.

Der vil være forplejning i form af frugt, snacks, kaffe, te og vand.

Ammeforberedelsen varer 3 timer á en kursusgang. De næste hold udbydes følgende fredage fra 9-12:
D. 8/3-2019
D. 5/4-2019
D. 10/5-2019
D. 21/6-2019
D. 9/8-2019

Individuel ammeforberedelse

Den individuelle ammeforberedelse har ligesom den i hold fokus på, hvordan du skaber optimale rammer for en god ammeetablering, på barnets sutteteknik og forskellige ammestillinger. Desuden taler vi om ammehyppighed og -længde, for lidt eller for meget mælk samt de mest almindelige ammeudfordringer og -komplikationer.

Jordemodertids individuelle ammeforberedelse er tiltænkt førstegangsfødende samt flergangsfødende med tidligere dårlige ammeforløb. Forberedelse kan foregå hjemme hos dig eller i vores behandlingslokale hos Maven og Mig på Nørrebro.

Din partner er velkommen til at deltage.

Vi anbefaler ammeforberedelse fra graviditetsuge 32+0.

Der er afsat 3 timer til individuel ammeforberedelse á en kursusgang.

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs vore Betingelser og persondata

Acceptér

Book tid Til top

Book din tid her