Om os

vi giver jer tid, viden og velvære og klæder jer godt på til fødsel og forældreskab

Hos Jordemodertid får I god tid med en jordemoder, lige hvor det passer jer - ude eller hjemme.

I bedste old-school stil pakker vi jordemodertasken, trodser vind og vejr og kommer cyklende til jer.

Alternativt kan vi byde jer velkommen i vores dejlige lokaler i klinikfællesskabet Family Zoo, der er beliggende i en charmerende baggård på Østerbro.

I foråret 2018 åbnede vi vores private jordemoderpraksis, Jordemodertid. Jordemodertid var det oplagte navn for os, da tid sammen med vores faglighed er det vigtigste, vi kan give jer. Tid til at vi kan formidle al den viden, I måtte have brug for. Tid til at gøre jer til et solidt fødeteam, hvor I begge har aktive roller. Tid til at give jer konkrete redskaber, I kan anvende op til og under fødslen. Tid til at drage omsorg og yde velvære. Tid til at lytte til jeres tanker og bekymringer og til at give jer realistiske forventninger og forestillinger om den forestående fødsel og barsel.

Vi hedder Anna og Anne, vi er jordemødrene bag Jordemodertid, og vi glæder os til at have tid til jer og give jer den bedst mulige start på jeres nye liv som forældre.

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs vore Betingelser og persondata

Acceptér

Book tid Til top

Book din tid her