Book tid

Hos Jordemodertid kan du få behandling enten hjemme hos dig selv eller i vores dejlige behandlingslokale i klinikfællesskabet Family Zoo på Østerbro. Alle ugens hverdage kan vi tilbyde jer alle vores ydelser i behandlingslokalet (fraset AMMEbulancebesøg, der altid finder sted hjemme hos jer.)

Vores AMMEbulance kører ud alle ugens dage til hele Storkøbenhavn, men med mulighed for besøg udenfor dette område mod et ekstra gebyr. Et AMMEbulacebesøg kan kun bookes via telefon eller mail, og vores ammedamer kan for det meste rykke ud indenfor 24 timer.

Ønsker du hjemmebesøg til andet end akut ammehjælp skal du også enten ringe eller sende os en mail. Vi har sædvanligvis mulighed for at køre på hjemmebesøg alle hverdage, og vi dækker som udgangspunkt det område, der ligger indenfor cirklen på ovenstående kort. Bor I udenfor dette området, kan I fortsat få os på besøg mod betaling af et ekstra gebyr. Det samme gør sig gældende, hvis I ønsker at booke en tid udenfor vores normale åbningstid.

 

Åbningstider

Mandag-torsdag

Kl. 8-17

Fredag

Kl. 8-15

Lørdag og søndag

Lukket med mindre andet er aftalt.

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs vore Betingelser og persondata

Acceptér

Book tid Til top

Book din tid her