Ammeklar med Jordemodertid

Kære alle sammen!

Vi har sat endnu en baby i verden - Ammeklar med Jordemodertid <3
Det har været en lang og sej fødsel, men nu kan vi endelig sende Ammeklar ud i æteren. Vi håber I vil finde materialet relevant og brugbart.

I Ammeklar har vi samlet al vores viden og bedste tips om amning .
Videoerne er tiltænkt alle jer (+ evt. partner), der snart skal amme, eller jer som står midt i livet som ammende mama. Det er til jer, der skal supplere med flaske; jer med tvillinger; jer der har født ved kejsersnit; jer med ukomplicerede og komplicerede vaginale fødsler enten på hospitalet, derhjemme, i bilen… DET ER FOR ALLE også dem, der undervejs må smide ammehåndklædet i ringen.
Vi har opdelt de mere end 2 timers ammeundervisning i 37 små videoer, som I enten kan se lige i rap eller bruge som “opslagsværk”, da det er let at finde og (gen)se fx “Guide til at lægge barnet til”, ”Trivselstegn”, “Supplement til amning” eller lignende. Når en video er set færdig, vil den stå markeret med ✔️ og hvis I stopper midt i en video vil der stå “fortsæt” ud for videoen.
Alle der deltager i vores fødselsforberedelse (både på hold og individuel session), får automatisk adgang til Ammeklar i 4 måneder fra den dag I er til undervisning, men det er naturligvis også muligt at købe adgang til materialet i enten 1 måned for 195 kr eller 3 måneder for 245 kr.

Du kan tilgå yderligere information om- samt mulighed for at købe dig adgang til Ammeklar via link i bio.
Vi håber I vil hjælpe os med at sprede ordet om Ammeklar og vende tilbage med ris og ros for materialet.

Rigtig god fornøjelse med Ammeklar!

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs vore Betingelser og persondata

Acceptér

Book tid Til top