CORONA TIDER

Grundet den igangværende Corona-pandemi, er vi nødsagede til at lukke ned for alle ikke-akutte aktiviteter, der indebærer menneskelig kontakt. Vi kan derfor ikke tilbyde massage, akupunktur og hindeløsninger på nuværende tidspunkt. Jordemoderkonsultationer, fødsels- og ammeforberelse vil foregå online, og kan bookes via mail eller telefon.

Den eneste ydelse vi fortsat tilbyder ansigt til ansigt er akut ammehjælp. En forudsætning for dette er naturligvis, at vores personale såvel som alle i jeres husstand er symptomfrie, at I ikke i karantæne samt at behovet er "uopsætteligt". Vores ammekonsulenter overholder naturligvis Sunhedsstyrelsens retningslinjer om hygiejne. Send en mail eller ring til os for at booke. Vores AMMEbulance kører ud til hele Storkøbenhavn.

Ovenstående situation står på indtil Sundhedsstyrelsen ændrer retningslinjerne og anbefaler andet (så indtil videre frem til 30/3-2020). I kan følge med i udviklingen i anbefalinger og retningslinjer her.

I mellemtiden glæder vi os til igen at kunne åbne dørene op for jer i vores lille klinik.

Pas godt på jer selv og hinanden. Vask og sprit hænder, og husk at trække vejret, tag den med ro og bliv hjemme. Det skal nok gå alt sammen.

Kærlig hilsen Anna og Anne

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs vore Betingelser og persondata

Acceptér

Book tid Til top

Book din tid her