Marit Lynge Thoustrup

Jordemoder og ammekonsulent i Jordemodertid

Jeg hedder Marit Lynge Thoustrup, er 36 år gammel og bor i Bagsværd sammen med min mand, Simon og vores tre piger.

Jeg er uddannet jordemoder og har 10 års erfaring som hospitalsjordemoder, hvor jeg har arbejdet med både gravide, fødende og barslende kvinder.

I 2015 færdiggjorde jeg min min ammekonsulentuddannelse (IBCLC). I mit jordemoderliv gik det mere og mere op for mig, at dét at amme ikke for alle var en nem og ligetil opgave. Min motivation for at uddanne mig mere indenfor dette felt bunder især i mine oplevelser med, HVOR meget det betyder for mange forældre at få det til at lykkes - og HVOR meget det for nogen kan påvirke forældreskabet, når det ikke gør det.

Udover jordemoder- og ammekonsulentuddannelsen har jeg stor viden og kurser indenfor bl.a. rebozo, motorik, rytmik, søvn og brug af slynge og vikle.

Jeg har det seneste år primært arbejdet som jordemoder hos en privatpraktiserende læge og har taget vagter som vikar på fødegangen og været på talrige ammebesøg som privatpraktiserende ammekonsulent.

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs vore Betingelser og persondata

Acceptér

Book tid Til top

Book din tid her