Velkommen til Jordemodertid

14. april 2018

For ni måneder siden, såede vi frøet til det, vi i dag lancerer. I de ni måneder har vi ruget, grublet, knoklet, planlagt og lagt os i selen for at tilrettelægge lige præcis det, vi synes kommende forældre har brug for under graviditet, fødsel og den tidlige barsel. Nu står vi endelig foran forløsningen af det, der er blevet vores hjertebarn – vores private jordemoderpraksis: Jordemodertid.

Vi glæder os til at bruge vores jordemoderfaglighed til at give jer viden og velvære - og til at klæde jer godt på til fødsel og forældreskab. Som navnet lyder, er det afgørende for os at have TID til jer i jeres graviditet. Tid til grundig forberedelse, tid til nærvær, tid til at drage omsorg og tid til at give jer realistiske forventninger til den forestående fødsel og barsel.

Jordemodertid henvender sig til kommende forældre uanset om I skal føde hjemme, på fødestue, om I venter jeres første eller fjerde barn eller om I står midt i en kompliceret eller ukompliceret graviditet.

Hos Jordemodertid har vi også far i fokus, og har derfor udviklet konceptet FødselsFARberedelse, der skal ruste dig, kære kommende far, på til fødslen og til den første tid med jeres lille barn.

Hos Jordemodertid får I god tid med den samme jordemoder, lige hvor det passer jer – ude eller hjemme. Vi pakker jordemodertasken, trodser vind og vejr og kommer på hjemmebesøg hos jer i en del af København og Frederiksberg. Alternativt kan vi byde jer velkommen i vores dejlige lokaler hos Maven og Mig på Nørrebro i København.

Vi giver 40% i åbningstilbud på alle ydelser, der bookes inden 15. maj 2018.

Vi håber at komme godt fra start og på at få en masse god respons og kritik fra jer derude.

Vi hedder Anna og Anne, vi er jordemødrene bag Jordemodertid, og vi glæder os til at have tid til jer og give jer den bedst mulige start på jeres nye liv som forældre.
 

Book tid

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs vore Betingelser og persondata

Acceptér

Book tid Til top

Book din tid her