Jordemodertids frivillige arbejde

03. januar 2023

Vi er som jordemoderteam trådt direkte fra en offentlig ansættelse på fødegangen og ud i den private sundhedssektor med omdrejningspunkt i graviditet, fødsel og barsel.

Den del af vores jordemoderhjerter, der ønsker god og lige behandling af ALLE gravide, banker i bedste velgående. 
Derfor har vi, fra tiden for vores virksomheds fødsel været enige om, at frivilligt arbejde skulle være en fast del af vores arbejdsliv. Og det har det været fra start. I årenes løb har vi lavet forskellige typer af frivilligt arbejde, som I kan læse mere om her.

Herunder finder du en lille liste, over nogle af de frivillige projekter, vi har været en del af i årenes løb:

  • Samarbejde med Røde Kors arbejde med 'En god start på livet'. Projektet yder støtte til gravide og nybagte familie i sårbare situationer ved hjælp af frivillige kræfter. Vi har givet Røde Kors ret til at forære adgang til Barselsklar til de familier, de vurderer kunne have gavn af det fra 2022.
  • Anne og Anna medvirker i 2021 i en række film om graviditet, fødsel og amning i 'En God Start' for Mødrehjælpen. Undervisningen er gratis og frit tilgængelig for alle.
  • Gratis tjek og behandling af gravide fra asylcenter Sjælsmark i år 2019.
  • Forskellige gratis oplæg om bl.a. smertehåndtering under fødslen i Babynettet for Røde Kors Hovedstaden i år 2018.

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs vore Betingelser og persondata

Acceptér

Book tid Til top