Jordemodertid under COVID-19

Mandag d. 20/4 åbner vi atter op for individuelle ydelser i klinikken.

En forudsætning for at møde op til din aftale er, at du IKKE har symptomer på coronavirus som fx hoste, influenzasymptomer og feber. Det samme gør sig naturligvis gældende for os, hvorfor vi begge veje må forvente flere aflysninger end vanligt.

For at mindske risikoen for spredning har vi lagt længere pauser ind mellem behandlingerne, så vi kan nå at gøre forsvarligt rent både i behandlingslokalet og på toilettet, men også så vi i vides muligt omfang kan invitere jer direkte ind i behandlingslokalet og hermed undgå for mange i venteværelset.

Ved nogle former for ydelser vil vi anvende værnemidler, så som handsker, for at passe så godt på jer og os selv som muligt.

For at undgå smittespredning vil vi bede jer om at spritte hænder før og efter en behandling, samt medbringe jeres egne drikkevarer og snacks. Desuden vil vi undgå håndtryk og kram med jer.

Vores dygtige ammekonsulenter styrer fortsat AMMEbulancen sikkert rundt i Region Hovedstaden og yder akut ammehjælp til de familier, der behøver det. Men ammehjælp kan også foregå via video/telefonisk ligesom jordemoderkonsultationefterfødselssamtale og fødselsforberedelse kan det, såfremt I ønsker det. Send da en mail eller ring.

I har også fortsat mulighed for at købe jer adgang til vores 4 timers live fødsels- og ammeforberedelse fra 29/3-20. De 4 timer koster kun 275 kr. Send en mail såfremt du er interesset, så giver vi dig adgang til materialet.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer igen trods disse restriktioner.

Husk at alt bliver godt igen.

Kærlig hilsen Anna og Anne

 

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs vore Betingelser og persondata

Acceptér

Book tid Til top

Book din tid her